Carin Widarto

Met een ruime ervaring in het beoefenen van meerdere sporten was Carin al na de eerste les Essentrics gegrepen door de natuurlijke manier van bewegen, op  muziek. Carin heeft door Essentrics meer kracht, flexibiliteit, energie en een mooiere lichaamsvorm gekregen. Zoals ze zelf aangeeft is het mooie van Essentrics dat het voor iedereen geschikt is;  je werkt op je eigen niveau en merkt al na korte tijd resultaat. Met 15 jaar lesgeven als docente Nederlands had zij al ruime ervaring om voor een klas te staan. Dit in combinatie met haar eigen positieve ervaringen met Essentrics deed Carin dan ook besluiten de opleiding tot Essentrics instructor te volgen en zelf les te geven. Inmiddels is Carin Level-2 gecertificeerd instructor.

Carin geeft met veel plezier Essentrics lessen en is gedreven haar kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Ze ervaart het steeds als een feestje om een muzieklijst voor een nieuwe les te maken en mensen van de les te zien genieten. Haar rustige manier van lesgeven maakt haar lessen ook zeer geschikt voor beginners.

Essentrics heeft haar lichaam en geest verrijkt en Carin hoopt haar hele leven nog Essentrics te beoefenen. Train met Carin mee en ervaar zelf de effecten van Essentrics op je lichaam en geest.