Hans de Vries

Na een aantal jaren lessen Iyengar yoga en poweryoga te hebben gevolgd, kwam Hans in aanraking met Ashtanga yoga. Hij raakte geboeid door de dynamische en toch rustgevende flow van houdingen en bewegingen. Vanuit zijn passie om deze vorm van yoga ook aan anderen te leren, besloot Hans de docentenopleiding bij AYA  te Antwerpen te volgen. Vervolgens heeft hij zijn kennis verdiept door trainingen te volgen bij Manju Jois en David Swenson.  Daarnaast is Hans ook andere vormen van yoga gaan beoefenen en heeft hij onder andere de teacher training Pralaya Yoga bij Robert Boustany afgerond.

In zijn dynamische yogalessen biedt Hans voor alle houdingen verschillende varianten aan. De lessen van Hans zijn daardoor voor zowel beginnende als gevorderde Yogi inspirerend en uitdagend. Hans legt in zijn lessen de nadruk op techniek waarbij hij rekening houdt met lichaamsbouw, aanleg en blessures.

Maak op een veilige manier kennis met yoga of verbeter je practice tijdens de lessen van Hans. Laat Hans je inspireren om Yoga een vast onderdeel van je dag te laten zijn, zowel fysiek als spiritueel.