Transformerende ademsessies

De manier waarop je ademt (je ademhalingspatroon) heeft een relatie met de mate van balans in je leven. Door pijnlijke levenservaringen is je natuurlijke ademhalingspatroon in de loop der tijd veranderd. Impactvolle gebeurtenissen beïnvloeden namelijk het adempatroon; de adem stokt en je lichaam maakt als het ware een foto van de gebeurtenis en zet de energie vast. Hierdoor ontstaan er blokkades in het lichaam waardoor de energie niet meer vrij kan stromen. Dit kan zich manifesteren in fysieke, mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven. Kortom, een gevoel van uit balans zijn.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloedt dus hoe jij je voelt en andersom. Het goede nieuws is dat je je eigen ademhaling kunt gebruiken om je goed te voelen. Tijdens een ademsessie wordt de helende kracht van je adem ingezet zodat een nieuwe fysieke, mentaal-emotionele en spirituele balans ontstaat.

Er bestaan verschillende methodes om de adem op een helende manier in te zetten. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademen (Transformational Breathwork).

De sessie

We starten een ademsessie met het bepalen van een doel, dit doen we aan de hand van een positieve affirmatie (een gerichte intentie) die we meenemen tijdens de ademsessie.

Gedurende de ademsessie lig je op een yogamat en begeleid ik jou om op een natuurlijke, volle en verbonden manier te ademen. Hierdoor wordt de trillingsfrequentie van de energie in jouw lichaam verhoogd waardoor de blokkades de kans krijgen om zichzelf kenbaar te maken, losgelaten te worden en te transformeren. 

Het eindresultaat van een ademsessie is dat er een nieuwe balans ontstaat zowel op fysiek als emotioneel en mentaal niveau. 

ademhaling sessie

Transformatie en heling op drie niveaus

Tijdens een ademsessie wordt optimaal gebruik gemaakt van je longcapaciteit (normaal gebruiken we slechts 20-30%) door middel van een verbonden ademhaling. Hierdoor vinden de volgende effecten plaats:

Fysiek
Alle cellen in je lijf krijgen optimaal zuurstof en energie. Dit zorgt voor een enorme energieboost. Je organen kunnen beter functioneren en afvalstoffen worden beter afgevoerd, wat zorgt voor meer vitaliteit en een groter zelfhelend vermogen van je lichaam.

Mentaal & emotioneel: 
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen.
Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Dit levert een gevoel van innerlijke rust op.

Spiritueel: 
Op dit niveau kom je in contact met je ware kern. Je herstelt de verbinding met wie je werkelijk bent, je hogere ‘zelf ‘. Doordat trauma’s in het lagere onderbewuste zijn geheeld en je mentale staat rustig is, ontstaat toegang tot het hogere onderbewuste Een diepe meditatieve staat waarin ingevingen en inzichten zich aan je kunnen openbaren.

Een ademsessie is een natuurlijke, makkelijke maar uiterst krachtige manier om jezelf te bevrijden van lichamelijke, emotionele en mentale blokkades. 

Eén ademsessie kan al een enorm positief effect hebben. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust en trainen je effectief naar je natuurlijke ademhalingspatroon.

Kosten

  • Eén sessie: € 90 per sessie (1,5 uur)
  • Drie sessies: € 240
  • Vijf sessies: € 375

(Een betalingsregeling is bespreekbaar)

Andere lessen