Sabine Parent

Eigenaresse van The Health Garage, Sabine, heeft een passie voor gezondheid en beweging die zij graag tijdens haar lessen met haar deelnemers deelt. Sabine staat bekend om haar positieve energie en motiverende manier van lesgeven.

Op zoek naar een trainingsvorm waarbij ze haar lichaam weer zou trainen zoals ze deed met ballet, maakte Sabine in 2014 kennis met Essentrics. Als volledig gecertificeerd Level-4 Essentrics docente heeft zij haar enthousiasme voor deze workout gedeeld op diverse locaties in Zeeland en Antwerpen. Sabine is Essentrics mentor en begeleidt aspirant Essentrics instructors. Zij kijkt ook de Level- 1 examens na, en daarnaast is het voor Level-1 instructors mogelijk om in The Health Garage een live examen te doen bij Sabine.

Ter aanvulling op de Essentrics lessen volbracht Sabine in 2017 de Total Barre Foundation Course. In 2018 omarmde zij de Garuda Method van James da Silva en is zij inmiddels gecertificeerd Garuda teacher. 
Tijdens haar lessen maakt Sabine haar deelnemers bewust van de kracht van het lichaam. De lessen van Sabine zijn inspannend en tegelijkertijd ontspannend door de humor en luchtigheid die haar wijze van lesgeven typeert.  
Sabine is tevens werkzaam als juriste en weet hoe belangrijk het is om naast een drukke baan te bewegen.