Sabrina de Pré

De liefde voor bewegen en sport was er al vroeg bij Sabrina. In haar jeugd beoefende ze onder andere reddingszwemmen, jazz ballet en basketbal. Toen ze op haar vijftiende een sportschool abonnement mocht afsluiten had ze haar ware sportliefde gevonden: de group fitness. Les krijgen van een gemotiveerde, energieke instructeur met andere gelijkgestemden op vrolijke muziek. Sabrina was verkocht en uiteindelijk mocht ze zelf voor de groep staan. Twee jaar heeft ze Tae Bo lessen gegeven.

Het vele sporten had ook een keerzijde. Begin 2019 kon Sabrina door een zware blessure in haar arm de groepslessen in de sportschool niet meer volgen. Niet bewegen was echter geen optie en zo kwam The Health Garage op haar pad. Geïnspireerd door het verhaal van Miranda Esmonde White, grondlegster van Essentrics, kwam ze in aanraking met deze mooie manier van bewegen. Ze begon dan ook met het volgen van de lessen bij The Health Garage. De fijne sfeer, lieve mensen en goede lessen maakten dat ze iedere keer weer met plezier op de fiets naar het centrum van Middelburg kwam.

Aan den lijve ondervond Sabrina de helende werking van Essentrics. Langzaam maar zeker herstelde ze niet alleen van haar blessure, maar ervaarde ook meer mobiliteit en flexibiliteit in haar lichaam. Dit wilde ze delen. Sabrina besloot de opleiding tot instructeur te gaan volgen. Het lesgeven is iets waar ze veel voldoening en energie uit haalt en ervaart als een feest!     

In het dagelijks leven is Sabrina senior acceptant bij een verzekeringsmaatschappij.  Een kantoorbaan, met veel zitten achter een bureau. Ze is zich er daardoor heel erg van bewust dat bewegen belangrijk is. Een pijnvrij lichaam is een geschenk en met Essentrics wil Sabrina dat aan iedereen geven.