The Health Garage op maat voor bedrijven

Yoga

Investeren in de gezondheid van uw werknemers loont. Yoga bevordert de creativiteit en concentratie van uw werknemers en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering en RSI preventie.

The Health Garage biedt onder leiding van Angelique Ykel bedrijfslessen, workshops, en trainingen aan, die altijd aangepast kunnen worden naar de wensen en behoeften van uw organisatie.

 

Essentrics

Essentrics draagt bij aan het voorkomen en het herstellen van lichamelijke klachten veroorzaakt door beperkte mobiliteit en een slechte (zit)houding. De workout is er tevens op gericht om de deelnemers (weer) bewust te maken van de mechanische werking van het lichaam. Door een reset van het neurologisch systeem krijgen spieren hun functionaliteit weer terug. Dit leidt ertoe dat naast sport ook de bewegingen in het dagelijks leven, op het werk en thuis, weer veilig en door gebruik van de juiste spieren worden uitgevoerd.

De Essentrics workout kan worden gecomprimeerd naar 30 minuten met behoud van de toepassing van de specifieke Essentrics technieken en altijd gericht op de training van het volledige lichaam. Daarbij wordt de workout met een matige intensiteit gegeven zodat deze met gewone kleding kan worden gevolgd. Op deze manier past de workout perfect in bijvoorbeeld een lunchpauze of een korte break.

De lessen en trainingen kunnen worden gegeven op locatie. Indien uw bedrijf is gevestigd in de nabijheid van het centrum van Middelburg, bevelen wij aan om de lessen in The Health Garage te laten plaatsvinden. De ervaring leert dat het effect van de les groter is, als deze plaatsvindt buiten de werkomgeving. De wandeling of fietstocht naar onze locatie werkt bovendien ontspannend!

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op via de mail (info@thehealthgarage.nl) of telefonisch.

 

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!